Gratis staal

Gratis staal

Het is niet altijd even gemakkelijk om het passende inlegkruisje te vinden. Bestel daarom1 een CAREFREE® inlegkruisje om te testen en overtuig jezelf van de kwaliteit.

 

Uiteraard worden uw persoonlijke gegevens uitsluitend voor de afhandeling van de verzending van het proefsetje en voor eigen marketingdoeleinden gebruikt en niet aan derden doorgegeven.

 

Verplicht veld *

 

Jouw gegevens:

Het verzamelen van uw persoonlijke informatie hieronder wordt uitsluitend gebruikt om aan je verzoek tegemoet te komen en de geschiktheid van onze reactie te evalueren conform ons Privacybeleid.



 
 
 
CAPTCHA
Voer in onderstaand veld de wiskundige som in *
14 + 4 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.

Wat is dit?

Deze code is een veiligheidsfunctie om er zeker van te zijn dat het een persoon en geen computer is die het formulier invult. Het is een beveiliging die spam zoveel mogelijk probeert te beperken.

 

Zolang de voorraad strekt. Kleuren en ontwerp kunnen afwijken. Slechts één proefsetje per adres1.

1Zonder aankoopverplichting

 
Door dit vakje aan te kruisen ga ik ermee akkoord in de toekomst nieuws, speciale aanbiedingen of vragen te ontvangen in verband met CAREFREE® en/of andere merken van Johnson & Johnson Consumer NV



Instemming *

Ik aanvaard dat de persoonlijke informatie hierboven uitsluitend wordt verwerkt om tegemoet te komen aan mijn verzoek, en om de geschiktheid van de reactie te evalueren conform het Privacybeleid. Door het verstrekken van de informatie in dit bericht, stem je erin toe dat de informatie die je verstrekt onder het beheer van het Privacybeleid van onze website valt.

Namens het Johnson & Johnson Consumer NV Privacybeleid, zijn we niet in staat je gegevens te verzamelen wanneer je jonger bent dan 18.

* verplichte velden